Diskutohet çmimi i barnave dhe produkteve mjekësore

Diskutohet çmimi i barnave dhe produkteve mjekësore

Minstria e Shëndetësisë sot do të organizojë debat publik për Udhëzimin Administrativ për rregullimin e çmimit të barnave dhe produkteve mjekësore.

Në këtë tryezë do të marrë pjesë edhe Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili.

Autor: RTKlive