Përurim i librit "Fitorja Diplomatike”

Përurim i librit "Fitorja Diplomatike”

Në ambientet e Fakultetit Filozofik të Universitetit të Prishtinës „Hasan Prishtina”, do të përurohet libri “FITORJA DIPLOMATIKE – KUJTIME NGA PËRFAQËSIMI DIPLOMATIK I USHTRISË ÇLIRIMTARE TË KOSOVËS“, i ish Ambasadorit të Republikës së Kosovës dhe Profesorit të Universitetit të Prishtinës Prof. Ass. Dr. Sabri Kiçmarit.

Përurimi i librit mbahet të hënën, më 11 Mars 2019, në ora 12.00, në Fakultetin FIlozofik të Universitetit „Hasan Prishtina”.