Bëhet fjalë për emetime nga motorët dizel, që janë grimca më të vogla

Bëhet fjalë për emetime nga motorët dizel, që janë grimca më të vogla

Njerëzit të cilët kanë përjetuar traumat e një lufte janë më të prirur të mbështeten në religjion.

Ky konstatim doli pas një studimi nga Universiteti i Harvardit në të cilin janë intervistuar 1700 persona nga 71 fshatra të Sierra Leones, Taxhikistanit dhe Ugandës.

Studimi thotë se njerëzit që përjetojnë luftë bëhen edhe më fetarë, përcjell KosovaPress.

Kërkuesit thonë se lufta ndryshon sjelljen e një shoqërie dhe ndikimi i saj shtrihet edhe shumë vite pasi konflikti të ketë përfunduar.