Mercedes-Benz 60-vjeçar kushton 1.5 milion dollarë

Mercedes-Benz 60-vjeçar kushton 1.5 milion dollarë

Zakonisht, kur prodhuesi i veturave blen një nga veturat e tij të vjetra që kanë mbetur për një kohë të gjatë, kjo është një gjë e keqe, por jo gjithmonë.

Mercedes-Benz ka ri-blerë  një Coupe 300 SL të vitit 1954 me 35,408 milje të kaluara që kishte mbledhur pluhur dhe myk në Jacksonville, Florida, që nga viti 1960, përpara se të zhvendoset në një depo të afërt para një dekade.