‘Captain Marvel’ po korr sukses, filmi kalon pritshmëritë!

‘Captain Marvel’ po korr sukses, filmi kalon pritshmëritë!

“Captain Marvel” po korr një sukses të paparë! Referuar raporteve të zyrave të shitjes së biletave, gjatë kësaj fundjave të parë, shifra e parave të grumbulluara nga biletat shkoi në 455 milionë dollarë në mbarë botë.

Në listën e filmave me më shumë fitime në debutimin e parë, sipas Box Office Mojo, “Captain Marvel” renditet në vend të gjashtë. Gjithashtu filmi renditet në vendin e dytë në listën e Marvel Studios, krahas vendit të parë, “Avengers: Infinity War” (2018).

Pas filmit me superheronj me ngjyrë, “Black Panther”, “Captain Marvel” është filmi i parë nga Marvel Studios me një superheroinë. Ky sukses i madh pritet t’i inkurarojë producentët dhe regjisorët që të prodhojnë më shumë projekte me protagoniste gratë.

Në filmin e parë që me siguri do të pasohet nga të tjerë, Carol Danvers (Brie Larson) e gjen veten në mes të një lufte intergalaktike alienësh.