Meta merr pjesë në Forumin e 7-të Global të Bakusë

Meta merr pjesë në Forumin e 7-të Global të Bakusë

Presidenti Ilir Meta është nisur sot drejt Azerbajxhanit. Meta pritet të marrë pjesë në Forumin e 7-të Global të Baku-së.

Presidenti Meta do të mbajë një fjalë në hapje të Forumit dhe do të zhvilloj takime dypalëshe me homologun e tij në Azerbajxhan, Ilham Aliyev, si dhe homologë të tjerë pjesëmarrës në Forum.