Fotografitë që tregojnë jetën dhe punën në Britani të Madhe

Fotografitë që tregojnë jetën dhe punën në Britani të Madhe

Disa fotografë kanë dokumentuar punën në Britani të madhe për dekada me radhë.

Tani këto fotografi janë pjesë e një libri ku pasqyrohet puna dhe jeta e grave e burrave në Britani të Madhe, shkruan ‘Daily Mail’, transmeton Indeksonline.

Gratë që punonin në një fabrikë municioni gjatë Luftës së Parë Botërore në Prill të vitit 1918 

Punëtorët pikturojnë sytë në 900 kukulla në ditë

Brendësia e fabrikës së Huntley & Palmers

10 makina në inspektim

Mbuluar në pluhur qymyri, minatorët në vitin 1935