Bie nga funksioni Facebook dhe Instagram

Bie nga funksioni Facebook dhe Instagram

Gjiganti i rrjeteve sociale Facebook si dhe Instagram kanë rënë nga funksioni.

Përdorues të këtyre dy mediave sociale, janë duke u ballafaquar me probleme duke mos pasur mundësi të qasjes në llogaritë e tyre.

Ky problem sipas raporteve është hasur më shumë në zonën e Europës.