Kësaj i thonë t’i biesh shqelm plakjes

Kësaj i thonë t’i biesh shqelm plakjes

Dëgjojmë shpesh që detoksi, joga dhe meditimi janë mollët e reja të pavdekësisë.

Por, disa shkencëtarë janë të habitur për sekretin e rinisë së përjetshme dhe paraqitjes fizike së disa fytyrave publike që nuk kanë ndryshuar gjatë kalimit të viteve.

Shumë njerëz i admirojnë këta individë sepse duken madje edhe më të rinj së para 10 vjetëve.

Më poshtë po ju sjellim një listë të tyre dhe duhet ta pranojmë se duken sikur kanë pirë ujë nga shatërvani i rinisë.

16. Jessica Alba

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

15. Reese Witherspoon

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

14. Gwyneth Paltrow

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

13. Christy Turlington

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

12. Jared Leto

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

11. Eva Mendes

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

10. Gabrielle Union

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

9. Liv Tyler

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

8. Kate Winslet

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

7. Pharrell Williams

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

6. Elijah Wood

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

5. Keanu Reeves

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

4. Adam Levine

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

3. Beyoncé

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

2. Kanye West

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging

1. Mila Kunis

15+ Celebs Who Totally Smashed Aging