Të rinjtë preshevarë në vitin 2016 i thanë jo të keqes në vend

Të rinjtë preshevarë në vitin 2016 i thanë jo të keqes në vend

Në konferencën ndërkombëtare LEAP- in Prishtina kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi ishte në cilësinë e panelistit.

Arifi para të pranishmëve foli për përvojat e tija në sferën e biznesit dhe politikës si një i ri i ardhur nga diaspora në komunën më të pazhvilluar në Serbi.

Në fjalimin e tijë para të rinjëve konfirmoi se të rinjtë preshevarë në vitin 2016 i thanë jo të keqes në vend duke u organizuar politikisht dhe nxjerrë një frymë të re e cila ishte e pa imagjinuar për liderët e vjetër politik në Luginë të Preshevës.

Sëpari duhet të kemi besimin në veten tonë që të kemi sukses në pikësynimet që i vëmë vetes ka thënë ndër të tjera kryetari i komunës së Preshevës.

Ai ka inkurajuar të rinjtë se ata janë e ardhmja e rajonit meqë jan më të përgatitur profesionalisht dhe në hap me kohën./presheva.com/