Këtë të diel “Linja Shqip”, ka në fokus projektligjin për diasporën

Këtë të diel “Linja Shqip”, ka në fokus projektligjin për diasporën

Këtë të diele në emisionin “Linja Shqip” flasin zëvendësministri i diasporës Afrim Bekteshi, Fjolla Vukshinaj përfaqësuese e organizatës GERMIN dhe Visar Ismajli ligjerues në Gjermani.

Flasim për projektligjin për diasporën.

Pse është rikthyer në diskutim publik projektligji për diasporën?

A duhet diasporë të ketë përfaqësues të saj në kuvend?

Roli i Ministrisë së Diasporës në mësimin plotësues?

A po e humb diaspora besimin në institucione?

Çfarë po ndodhë me Qendrat Kulturore në Diasporë?

Për këto dhe çështje të tjera, ndiqni emisionin “LINJA SHQIP” të dielën prej orës 18:00 në RTK1.