Trendët kryesorë për këtë pranverë

Trendët kryesorë për këtë pranverë

Pranvera është shumë afër dhe me këtë rast na sjell edhe trendët e rinj.

Neutrale nga koka deri te thembrat

Kombinimet monokromatike neutrale janë gjithmonë në modë, mirëpo do të barten posaçërisht këtë pranverë.

Gardëroba në formë rrjete

Fanella apo fustane – zgjidhni ju!


Fundi me lara

Larat të cilat dikur janë bartur në fund tani janë hit për rroba.


Tufne

Kombinimi bardhë-zi është në vend të parë!


Motiv shahu

Kthim i madh i modës së viteve ’90

 

Ngjyra e kaltër e shndritshme

Ngjyra pasteli përgjithësisht janë hit i madh.

 

Kombinimet bllok kolor

Dy ose më shumë ngjyra të zjarrta në të njëjtin kombinim, përse jo?

 

Vë shkurtra çiklisti

Tani nuk shërbejnë më vetëm për vozitje biçiklete.

 

Ngjyra neoni

E verdha, rozë, e gjelbra, nuk ka rëndësi cila, vetëm që të jenë të theksuara.

Bashkimi i së pabashkuarës

Edhe këtë pranverë mos u habisni nëse dikë e shihni të veshur me dy dezenë të cilët fare nuk bashkohen, pra kjo tani është moderne!

 

Xhaketa moderne safari

Modeli i xhaketës, kombinezonit dhe fustanit me sa më shumë xhepa dhe me kollan, moderne dhe praktike.