Çifti drejt ndarjes, martesa e tyre në krizë

Çifti drejt ndarjes, martesa e tyre në krizë

Justin Bieber është duke u trajtuar për depresion.

Por lufta e tij ka ndikuar në martesën e tij të re me Hailey Baldëin, raporton Us Weekly.

 Një i brendshëm tha se miqtë e Bieber janë të shqetësuar për marrëdhënien e tij me Hailey duke thënë se ata të dy ende kanë probleme me besimi dhe po kalojnë në një kohë të vështirë.

“Ai ende dëshiron dhe i duhet ajo të jetë gruaja e tij dhe ajo dëshiron ta mbështesë atë, por është e vështirë kur ai po kalon gjithë këtë”, tha burimi.

“Hailey nuk do të largohet nga Justin dhe as ai nuk do ta lërë atë,” shtoi ky burim.

Bieber ka thyen heshtjen e tij për shëndetin mendor këtë fundjavë, duke i kërkuar fansave të luteshin për të.