Skocia rrit sigurinë rreth xhamive

Skocia rrit sigurinë rreth xhamive

Policia në Skoci thotë se do të rrisë “patrullat e sigurimit” rreth xhamive pas sulmit terrorist në Zelandë të Re.

“Nuk ka asnjë inteligjencë që të sugjerojë se ka ndonjë kërcënim specifik për Skocinë”, tha zëvendësshefi i policisë së Skocisë, Will Kerr.

“Ne jemi duke vëzhguar ngjarjet në Zelandën e Re nga afër dhe i dërgojmë ngushëllimet tona për të gjithë të prekurit.