Ndihmëssekretarja e SHBA-ve të hënën viziton Kosovën

Ndihmëssekretarja e SHBA-ve të hënën viziton Kosovën

Ndihmëssekretarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL), Kirsten Madison, do të vizitojë Kosovën më 18 mars, ditë e hënë.

Gjatë kësaj vizite ajo do të dorëzojë një donacion për Agjencinë Kosovare të Forenzikës, njofton Ambasada Amerikane në Prishtinë.


MË SHUME NGA Aktuale