Muharremaj: Leshani së shpejti me park dhe fushë sportive

Muharremaj: Leshani së shpejti me park dhe fushë sportive

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se në fshatin Leshan tani më do ketë edhe investime të reja.

Muharremaj njoftoi se këto investime do bëhen nq parqe dhe fusha sportive.

Postimi i plotë:

Në Leshan do të ketë investime tjera të cilat do të jenë për qytetarët me qëllim të jeteses më të mirë.

Parku dhe një fushë sportive janë idetë të cilat do ta plotësojnë përspektiven, për zhvillim duke shpresuar më tej edhe në investime tjera.

Bali Muharremaj

Image may contain: 2 people, people standing, sky and outdoor