Banorët e katër fshatrave të Ferizajt kërkojnë asfaltimin e rrugës

Banorët e katër fshatrave të Ferizajt kërkojnë asfaltimin e rrugës

Sot duke filluar nga ora 11:00, banorët e fshatrave Bablak, Tërrn, Koshare dhe Luboc të Ferizajt, pritet të protestojnë duke kërkuar asfaltimin e një rrugë.

Protestuesit kanë paralajmëruar se gjatë protestës do ta bllokojnë rrugën në kryqëzimin e rrugës Babush i Ri, e cila ndodhet në magjistralen Prishtinë-Ferizaj.