Idetë që ballkoni të bëhet vend i dashur për pushim

Idetë që ballkoni të bëhet vend i dashur për pushim

Nëse ende nuk keni filluar me punët, ju kemi përgatitur disa ide për dekorim të cilat mund t’ju jenë të dobishme dhe interesante.

 

 

Mënyra më e thjeshtë që të rregulloni ballkonin për pranverë është që të shtoni lule në saksi, apo në vazo në mënyrë që të krijoni atmosferën e vërtetë pranverore.

 

Nëse nuk keni hapësirë të mjaftueshme, përdorni saksi të cilat do t’i varni në mur.

Nëse keni mundësinë e këtillë do të jetë fenomenale që në tarracë të vendosni kolovajzë.

 

Shikoni edhe disa ide se si ballkoni të bëhet këndi juaj i pëlqyer për pushim: