Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot do të jetë kryesisht me diell dhe vranësira.

Në orët e hershëm të mëngjesit do të ketë kushte për reshje lokale të shiut veçanërisht në pjesët malore të vendit.

Moti sot do të jetë kryesisht me diell dhe vranësira.

Në orët e hershëm të mëngjesit do të ketë kushte për reshje lokale të shiut veçanërisht në pjesët malore të vendit.

Temperatura minimale do të arrijë 1 gradë celsius, ndërsa temperatura maksimale do të arrijë në 22 gradë celsius.