Aplikacionet më të shkarkuara të iOS në 2018

Aplikacionet më të shkarkuara të iOS në 2018

Apple zbuloi sot listën e tij të aplikacioneve më të shkarkuara në iPhone për 2018.

Në krye të listës qëndron Youtube, e ndjekur repektivisht nga Instagram, Snapchat,Messenger dhe Facebook.

Bitmoji,një aplikacion i Snapchat, i cili lejon përdoruesit të krijojnë një emoji që duket si ata, u rendit e gjashta në listë, ndërkohë që vitin e kaluar kryesonte listen.