Brigitte Nielsen flet rreth amësisë në moshën 54-vjeçare

Brigitte Nielsen flet rreth amësisë në moshën 54-vjeçare

Frida ishte fëmija i pestë dhe vajza e parë. Ka katër djem nga lidhjet e mëparshme, të cilët thonë se janë të lumtur për motrën.

Aktorja e famshme Brigitte Nielsen tronditi botën kur lindi vajzën Frida në moshën 54-vjeçare. Vajza tani është shtatë muajshe dhe nëna e saj thotë se ndihet më mirë se kurrë.

“Shtatzënia ime nuk ishte e komplikuar. Sidoqoftë, mendova se në këto vite nuk do të kthehesha në të vjetrën. Por vetëm dy javë pas lindjes, u ktheva në të vjetrën”, tha Nilsen në një intervistë për “Today”.

Shtatzënia dhe rimëkëmbja pas lindjes kanë kaluar më lehtë sesa shpresonte, por një gjë nuk ishte aq e thjeshtë. Domethënë, aktorja dhe bashkëshorti i saj 40-vjeçar, Matia Desi, janë ndihmuar nga mjekët që përmes fekondimit artificial të bëhen prindër pas 11 vjetëve.

“Duhet shumë kohë dhe nuk është për të gjithë. Është e shtrenjtë dhe e vështirë për një lidhje, sepse zhgënjimi është i madh”, shpjegoi ajo.

Ajo lindi vajzën e saj Frida në fund të qershorit të vitit të kaluar dhe që atëherë është ndjerë mirënjohës dhe e bekuar, megjithëse ajo ka hasur në kritika të shumta që ka vendosur të bëhet nënë pas moshës 50-vjeçare.

Frida është fëmija i saj i pestë dhe vajza e parë. Nga lidhjet e mëparshme ka katër djem: 34-vjeçarin Julian Winding, 29-vjeçarin Kilian Gastine, 25-vjeçarin Daglas Meyer dhe 23-vjeçarin Raul Meyer Younger.