Një tjetër kandidate e LSI kërkon mandatin e deputetit

Një tjetër kandidate e LSI kërkon mandatin e deputetit

Një tjetër kandidate nga listat e LSI ka dorëzuar formularin e dekriminalizimit në KQZ, pasi kërkon të marrë mandatin e deputetit.

Mësohet se kandidatja që kërkon mandatin e deputetit është Enada Koçiraj, pjesë e listës së LSI në qarkun e Vlorës.

Enada Koçiraj ishte e treta në listën e Vlorës dhe do të zëvendësojë ish- deputetin Shezai Rrokaj.

Ajo është kandidatja e dhjetë nga radhët e LSI që kërkon të marrë mandatin e deputetit pas djegies së mandateve nga opozita.

Deri më tani janë 17 kandidatë në total nga opozita e re që kërkojnë mandatin e deputetit, ndërsa 4 prej tyre janë betuar në Kuvend dhe të tjerët janë në proces.