​Trump: Brazili dhe SHBA-ja nuk kanë qenë kurrë kaq afër

​Trump: Brazili dhe SHBA-ja nuk kanë qenë kurrë kaq afër

Presidenti amerikan, Donald Trump theksoi sot se marrëdhëniet mes SHBA-së dhe Brazilit nuk kanë qenë kurrë më të mira.

“Brazili dhe SHBA-ja nuk kanë qenë kurrë kaq afër”, komentoi Trump.

Presidenti amerikan i bëri këto deklarata ndërkohë që priste në Zyrën Ovale homologun e tij brazilian Jair Bolsonaro./ATSH/