Bella dhe Gigi i bëjnë librat aksesorë të vitit 2019

Bella dhe Gigi i bëjnë librat aksesorë të vitit 2019

Bella dhe Gigi janë më shumë se vetëm fytyra të bukura. Pas të gjitha, motrat supermodele janë fotografuar me së fundi duke mbajtur libra.

Libra! Anije analoge të informacionit që lidhen zakonisht me njerëz të zgjuar, si Emma Watson.

Siç raporton Vogue, Bella ka rënë në dashuri me “The Outsider” të Stephen King, një thriller prej 560 faqesh që ajo po e lexon për një javë.

 

Ajo, madje është duke e përdorur atë si një mburojë ndaj paparacëve në aeroportin Charles de Gaulle gjatë Javës së Modës së Parisit .

Gigi, ndërkohë, “ka pak më shumë shije intelektuale”, të cilën e vë në dukje me shumë shkëlqim.

Biondja është parë duke mbajtur një vëllim të vogël të “Stranger” të Albert Camus.