Banorët e Çirezit protestojnë tek zona e gurthyesve

Banorët e Çirezit protestojnë tek zona e gurthyesve

Banorët e fshatit Çirez të komunës së Skenderajt janë duke protestuar tek zona ku gurëthyesit po ushtrojnë veprimtarinë e tyre.

Copat e detonimit të minave të tyre po iu shkaktojnë probleme serioze banorëve.

Kjo pasi mbi çatitë e shtëpive të tyre ranë gurë nga mbetjet gjatë punimeve.

Në lidhje me këtë problem të këtyre banorëve, Klan Kosova ditë më parë realizoi storje ku dhe treguan që ata po ndihen të rrezikuar ndërsa kërkuan të merren masa nga institucionet përgjegjëse.