Rrahje në burgun e Dubravës

Rrahje në burgun e Dubravës

Tre persona janë rrahur mes vete. Rasti ka ndodhur në burgun e Dubravës.

Policia pas intervistimit të palëve, me vendim të prokurorit rasti është iniciuar dhe ka shkuar në procedurë të rregullt.