Gjoba për ata që nuk rrethojnë vendpushinten

Gjoba për ata që nuk rrethojnë vendpushinten

Të gjithë ata të cilët nuk i rrethojnë dhe sigurojnë vendpunishtet, do të gjobiten.

Kjo është bërë e ditur nga Komuna e Prishtinës, të cilët paralajmërojnë gjoba dhe ndërprerje të punimeve pa rrethoja dhe siguri në kryeqytet.

“Gjoba dhe ndërprerje e punimeve, pa përjashtim për të gjithë ata që nuk i rrethojnë dhe sigurojnë vendpunishtet