Pas protestës në Tiranë, punonjësit e bashkisë rikthejnë normalitetin

Pas protestës në Tiranë, punonjësit e bashkisë rikthejnë normalitetin

Sikurse është bërë e zakonshme, pas çdo proteste pas mbeten shenjat e një kaosi.

Me largimin e protestuesve, nisin menjëherë nga puna punonjëset e Bashkisë së Tiranës për pastrimin dhe rikthimin e normalitetit për qytetarët, shkruan Top Channel.

Në funksion të pastrimit shkuan edhe mjetet e pastrimit si dhe botet me ujë për të bërë larjen e rrugës, duke e rikthyer atë në gjendjen e mëparshme dhe në shërbim të qytetarëve.