Sot fillojnë punimet në rrugën Nacionale M2, Prishtinë - Mitrovicë

Sot fillojnë punimet në rrugën Nacionale M2, Prishtinë - Mitrovicë

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, sot merr pjesë në fillimin e punimeve në segmentin e ri, Lum Madh-Gojbule, të rrugës Nacionale M2, Prishtinë – Mitrovicë, “Rruga e Tre Heronjve Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha”.

.