Zëri i Popullit rreth `Finales së Madhe` Kosovë-Serbi

Zëri i Popullit rreth `Finales së Madhe` Kosovë-Serbi

Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) sot në Gjilan mban tryezën e rrumbullakët: - Zëri i Popullit rreth `Finales së Madhe` ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Përveç panelistëve që mund t’i gjeni në agjendën e bashkëngjitur, pjesëmarrësit tjerë do të jenë zyrtar institucional, aktivistë të shoqërisë civile, publicistë dhe përfaqësues nga bota akademike.