Vidhet një veturë në Ferizaj

Vidhet një veturë në Ferizaj

Një person në Ferizaj ka raportuar se në oborrin e shtëpisë së tij është vjedhur vetura me targa të Sllovenisë e cila është pronë e një kompanie sllovene dhe ishte në shfrytëzim nga ankuesi.

Rasti sipas Policisë ka ndodhur mëngjesin e djeshëm.

Nuk raportohet për të arrestuar, rasti nën hetime.