​Ja emri i filmit të ri të James Bond

​Ja emri i filmit të ri të James Bond

Kapitulli i 25-të i filmave me James Bond ka hasur jo pak vështirësi deri tani, por një lajm i mirë vjen nga “Production Weekly”, sipas të cilit filmi i radhës me Agjentin 007 mund të titullohet “Eclipse”.

Në shkurt u përfol për “Shatterhand”, por përfaqësues të produksionit e hodhën poshtë këtë variant.

Xhirimet janë në program për të nisur më 6 prill në “Pinewood Studios” në Londër dhe në Matera, në Itali,