​Naomi Campbell me këtë foto ‘përul’ familjen Kardashian përgjithmonë

​Naomi Campbell me këtë foto ‘përul’ familjen Kardashian përgjithmonë

Kohët e fundit, në qarqet e modës, është ngritur stuhi e vërtetë kur u zbulua se Kim Kardashian portretizon stilin e Naomi Campbell në vitet `90.

Por rezulton se nuk këtë nuk e bën vetëm Kim, por edhe motra e saj më e vogël Kylie Jenner.

Në fakt, modelja e famshme nuk priste që dikush tjetër të "sfidonte" Jenner për kopjimin, por ajo e bëri atë vetë.

Kylie në Instagram postoi një foto në të cilën pozon në kostum gri dhe taka të gjata, por sigurisht detaji kryesor ishin gjerdani dhe syzet e diellit.

Por, shumë shpejt u zbulua se kjo nuk ishte tepër imagjinuese dhe origjinale.

Në fakt, aksesori qendror ishte kopjuar nga Naomi. Vetëm disa orë pas publikimit të tij, Naomi në Instagram postoi foton e saj të para 24 vjetësh ku ajo mban absolutisht të njëjtat syze dhe një gjerdan si tani Jenner.

Krahas fotos ajo shkruan "Mood" ...