Metoda se si të kombinoni ngjyrën e syve me lëkurën

Metoda se si të kombinoni ngjyrën e syve me lëkurën

Ju mund të mendoni se disa nga ngjyrat që ju lyeni sytë mund të ju bëjnë të dukeni të shëmtuara, por në fakt ato edhe duhet përshtatur me lëkurën tuaj.

Ngjyrat që gjithmonë janë në ‘favor’ tuajin janë ato neutrale, bronzi ose metalike dhe kanë aftësinë për të rifreskuar plotësisht pamjen tuaj, njofton Klan Kosova.

Ne po ju japim disa ide me të cilat punojnë disa artistë të famshëm dhe se si i kombinojnë ato: