Jo vetëm maska për lëkurë të shëndetshme, kujdesuni edhe me ushqimet

Jo vetëm maska për lëkurë të shëndetshme, kujdesuni edhe me ushqimet

Lëkura e njeriut është e ndjeshme ndaj dhe duhet trajtuar me kujdes të veçantë.

Por pavarësisht kremrave dhe maskave të ndryshme të cilat i aplikoni thuajse çdo herë, ka një sekret tjetër tek të pasurit një lëkurë të njomë dhe pa njolla, njofton Klan Kosova.

Ajo që duhet të keni kujdes sipas dermatologëve britanikë, janë ushqimet të cilat i konsumoni në vakte të ndryshme.

Madje në një analizë të realizuar është bërë e ditur një listë me disa lloje ushqimesh të cilat shërbejnë për një lëkurë të ndritshme.

Avokado.

Farat e lulediellit.

Arrat.

Patatet e ëmbla.

Brokoli.

Specat e verdhë.

Vaji i peshkut.