Promovohet libri biografik për avokatin Bajram Kelmendi

Promovohet libri biografik për avokatin Bajram Kelmendi

Autorja Valbona Mehmeti ka promovuar librin biografik për avokatin Bajram Kelmendi i cili u ekzekutua bashke me dy djemtë e tij, Kastriotin dhe Kushtrimin, 20 vjet më parë.

Kelmendi ka thënë se arkivi i pasur i avokatit të ndjerë ia ka lehtësuar punën për realizimin e këtij libri.

Ndërsa e bija e të ndjerit, Kosovare Kelmendi ka thënë se një libër të tillë e kishte dëshiruar edhe nëna e saj Nekibe Kelmendi.