Libri i Michelle Obamas shitet në 10 milionë kopje

Libri i Michelle Obamas shitet në 10 milionë kopje

Libri i Michelle Obamas është në `rrugë të mbarë` për tu bërë autobiografia më popullore deri më sot, sipas botuesit të tij.

Becoming, botuar 5 muaj më parë, tashmë ka shitur më shumë se 10 milionë kopje, tha Bertelsmann.

"Ne besojmë se ky libër do bëhet autobiografia më e suksesshme ndonjëherë,", tha Thomas Rabe, shefi ekzekutiv i firmës gjermane, transmeton oranews.

 Firma pagoi 60 milionë dollarë në 2017 për të drejtat e librit, së bashku me atë të ish presidentit amerikan Barak Obama.

Libri i ish presidentit nuk është botuar ende.

Sipas raporteve aktualisht libri i ish Zonës së Parë është aktualisht i 11-ti në listën e 20 biografive dhe autobiografive më të mira.