Honda përgatit Jazz-in e ri

Honda përgatit Jazz-in e ri

Prodhuesi japonez po punon për një gjeneratë të re të makinës së saj nënkompakte.

Brezi i tretë aktual Honda Jazz ka hyrë në vitin e gjashtë të prodhimit, dhe trashëgimtari është tashmë në horizont.

Një kopje para-prodhuese plotësisht e "kamufluar" e modelit të ri u regjistrua kohët e fundit gjatë testimeve në rrugët publike.

Siç mund të shihet në pamjet, Jazz i ri ka ruajtur konceptin themelor të një makine të vogël që zbukuroi të tre gjeneratat deri më sot. Megjithatë, Jazz ka një "hundë" disi më të vendosur sesa ka qenë deri më tani.

Është spekuluar se Honda do të prezantojë brezin e ri deri në fund të vitit, së pari në Japoni.

Ajo do të ketë një motor benzinë me 3 cilindra 1.0 me 125 kuaj fuqi dhe nuk do të ketë version hibrid, ndërsa si opsion përmendet gjithashtu edhe varianti plotësisht elektrik,