Ngordh krokodili i rrallë nga stresi

Ngordh krokodili i rrallë nga stresi

Një krokodil shumë i rrallë ka ndodhur për shkak të stresit.

Zvarraniku u stresua për shkak të muzikës së lartë në një parti që po zhvillohej afër rrethimit të tij.

Pronarët e Madras Crocodile Bank Trust and Centre for Herpetology në Indi i kërkuan turistëve të ulnin volumin e muzikës. Ata ishin të shqetësuar për volumi i lartë i muzikës me po dëmtonte zvarranikët e tyre.

Dhe ajo që i frikësoheshin ndodhi.

Personeli gjeti të ngordhur krokodilin 12 vjeçar të ngordhur në rrethimin e tij.

Krokodili nuk kishte lëndime apo shenja që ishte sëmurë.

Bashkëthemeluesi i kopshtit zoologjik tha "Rrethimi ku qëndronte krokodili ishte vetëm 15 metra nga muri i hotelit ku ishte vendosur muzika. Mendojnë se zvarraniku ngordhi si rezultat i stresit të akumuluar nga tingujt e muzikës në hotel. Nuk mundëm ta shpëtonin pasi e gjetëm të ngordhur në pishinë të nesërmen në mëngjes".