Po punohet për filmin pararendës të “Grease”

Po punohet për filmin pararendës të “Grease”

40 vjet pas filmit të famshëm “Grease” po punohet për një film që do të shërbejë si pararendës i tij.

Sipas raportimeve të The Hollywood Reporter, ky film do të quhet “Summer Loving” dhe tregon rrëfimin e një greaser-i problematik Danny Zuko (që ishte luajtur nga John Travolta) dhe herën e parë kur ai e kishte takuar dashurinë e tij Sandy Olsson (që ishte luajtur nga Olivia Newton John).

Titulli natyrisht se vjen nga kënga “Summer Nights” në të cilën flitet për takimin e parë të tyre.

Megjithatë, ende nuk është konfirmuar ndonjë datë se kur do të dalë ky film skenari i të cilit do të shkruhet nga skenaristi veteran, John August.