Detajet e para të limuzinës Bentley Flying Spur

Detajet e para të limuzinës Bentley Flying Spur

Bentley britanik ka lëshuar dy foto zyrtare "teaser" të limuzinës së ardhshme Flying Spur.

Bazuar në gjeneratën e re të Continental GT, sedan me katër dyer do të debutojë në fund të vitit.

‘Teaser’ nuk zbulojnë shumë për Flying Spur, përveç siluetës së papërpunuar dhe markës "Flying B" në formën e stolive.

Bazuar në modelin e testit të vëzhguar më parë, pritet të marrë risitë nga Continental GT, të tilla si një maskë e përparme e gjerë, dritat e pasme ovale dhe fenerët e zgjeruar.

Flying Spur do të prodhohet në versionin e zgjeruar të platformës MSB, në të cilën është i bazuar edhe Continental GT.

Makina do të ketë motor 6,0-litra W12 me 630 kuaj fuqi. Në dispozicion për blerësit do të jetë edhe varianti 4,0-litra twin-turbo V8, i cili ndodhet në Continental GT e ri, i cili zhvillon 545 kuaj fuqi.

Bentley pohon se kjo njësi ka një funksion të nisjes/ndalimit dhe një teknologji të shuarjes së cilindrit që lejon autonominë e Continental GT rreth 800 km me një rezervuar të vetëm.

Megjithatë, Flying Spor do të jetë më i ashpër se Continental GT dhe do të ketë më pak autonomi.