Rritet niveli i lumenjve në Maqedoni, por ende është nën mesataren mujore

Rritet niveli i lumenjve në Maqedoni, por ende është nën mesataren mujore

Edhe pse ka pasur reshje të shiut, lumenjtë në vend ende janë nën mesataren për këtë muaj.

Sipas matjeve të fundit të Drejtorisë për punë hidrometeorologjike, rritje shënojnë Vardari, Pçinja dhe Kriva Reka, ndërsa niveli i Sateskës edhe më tej vazhdon të jetë e ulët, ndërsa Treska, Drini i Zi dhe Babuna dyfish dhe trefish janë nën mesataren.

Matjet tregojnë se për tre centimetra më shumë është niveli i ujit në Liqenin e Dojranit./


MË SHUME NGA Rajoni