Lansohet një fotografi e PlayStation 5

Lansohet një fotografi e PlayStation 5

Fotografitë e PlayStation 5 dhe `joystick`-ut të tij janë lansuar së fundmi në internet.

Megjithëse jemi 18 muaj larg lansimit të PlayStation 5 nga ana e kompanisë teknologjike ‘Sony’, fotografitë e lansuara në internet mund të ofrojnë disa shenja në lidhje me atë sesi mund të duket pajisja, transmeton lajmi.net.

Faqja e internetit ‘HotHardware’ ishte e para që publikoikëto imazhe, të cilat më pas u postuan në Reddit.

Në fotografi shihet ‘joystick-u me një ekran prekjeje në krye, një veçori që thuhet se do të jetë pjesë e tij.

Ndiqini fotografitë për të krijuar një ide në lidhje me atë sesi do të duket PlayStation 5.