Shqyrtohet kërkesa për gjendjen në Telekomin e Kosovës

Shqyrtohet kërkesa për gjendjen në Telekomin e Kosovës

Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancë plenare.

Në këtë seancë do të bëhet edhe shqyrtimi i kërkesave të Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala, për zgjatjen e mandatit dhe për emërimin e zëvendskryesuesit të këtij Komisioni Hetimor.