Përmbyllet studimi i fizibilitetit për institucionet shëndetësore

Përmbyllet studimi i fizibilitetit për institucionet shëndetësore

Ministria e Shëndetësisë organizon sot ceremoninë përmbyllëse të studimit të fizibilitetit për ngritjen e infrastrukturës fizike të institucioneve shëndetësore dytësore dhe tretësore, të financuar nga Komisioni Evropan përmes kornizës për investime në Ballkanin Perëndimor.

Në këtë organizim marrin pjesë Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, shefja e zyrës së BE-së në Prishtinë, Natalia Apostolova dhe Ministri i Financave, Bedri Hamza.