Yjet që e ndryshuan pamjen e tyre pasi punësuan stilistë

Yjet që e ndryshuan pamjen e tyre pasi punësuan stilistë

Yjet në listën tonë janë sikur vera – me kalimin e viteve bëhen edhe më të bukura.

Stili i tyre bëhet gjithnjë e më shumë elegant, por një gjë e tillë do të ishte e pamundur pa ndihmën e stilistëve.

Nuk është një sekret që për pamjen e yjeve punon një ekip i tërë i dizajnerëve, stilistëve ë flokëve dhe grimerëve.

Ndoshta kjo është edhe arsyeja pse ndonjëherë kur i sheh fotografitë ‘para’ dhe ‘pas’ është e vështirë të besosh se është një person.

Më poshtë shihni fotografitë që pasqyrojnë evoluimin e stilit të yjeve prej performancave të para publike deri tek ditët e sotme.

Céline Dion

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Jennifer Lawrence

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Emma Stone

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Anne Hathaway

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Mila Kunis

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Sandra Bullock

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Reese Witherspoon

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Kate Middleton

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Meghan Markle

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Kylie Minogue

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Priyanka Chopra

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Gigi Hadid

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Michelle Williams

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Christina Aguilera

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Keira Knightley

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists

Kate Hudson

16 Celebrities Who Changed Beyond Recognition Once They Hired Stylists