Gashi pjesë e punëtorisë së NALAS-it

Gashi pjesë e punëtorisë së NALAS-it

Kryetari i komunës së Obiliq, Xhafer Gashi po merr pjesë në punëtorin Rrjeti i Asociacioneve të Komunave për Evropën Juglindore, ku ishte pjesë e panelit bashkë me përfaqësuesit e Bankës Botërore.

Gashi ka prezantuar të arriturat e Komunës së Obiliqit në aspektin buxhetor, takimet me qytetarët, si dhe draft strategjinë socio-ekonomike.


MË SHUME NGA Nacionale