VIDEO - UP-ja organizoi seminar për malarien

VIDEO - UP-ja organizoi seminar për malarien

Universiteti i Prishtinës dhe `Rotary International` organizuan seminarin ”Problemet e neglizhuara të malaries dhe sëmundjeve të tjera të lidhura me mushkonjat”.

Pjesëmarrës në seminar ishin më shumë se 40 studentë nga Kosova, Gjermania, Greqia e Turqia.

Punimet e dy grupeve të studentëve të Universitetit të Prishtinës fituan çmim në këtë seminar.