​Protestuesit i vënë flakën makinës

​Protestuesit i vënë flakën makinës

​Një makinë është djegur në protestën e opozitës në Tiranë. Makina që është përfshirë nga flakët mediat në Shqipëri raportuan se i përket një punonjëse të policisë.

Makina është djegur pranë Kuvendit të Shqipërisë.

Policia përdori gazin lotsjellës dhe ujin me presion për të mbajtur larg nga selia e parlamentit protestuesit e opozitës.

Megjthatë ata vazhdojnë të qëndrojnë para parlamentit.