BDI mban kuvendin zgjedhor të forumit të gruas

BDI mban kuvendin zgjedhor të forumit të gruas

Bashkimit Demokratik për Integrim do të mbajë kuvendin zgjedhor të forumit të gruas, në të cilin do të zgjidhet kryetarja e re, nënkryetaret, sekretarja, si dhe anëtarët e kryesisë.

Fjalë rasti në këtë ngjarje do të këtë kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, si dhe mysafire nga Kosova dhe Shqipëria.

Kuvendi mbahet në njërin nga hotelet në Shkup, duke nisut nga ora 12:00.


MË SHUME NGA Mbarëshqiptare